>> MEYVE VE SEBZE DEPOLAMA PAKETLEME TESİSLERİNE DANIŞMANLIK HİZMETİ
- SICAKLIK TAKİBİ
- ORANSAL NEM TAKİBİ
- ETİLEN KONTROLÜ
- KARBONDİOKSİT KONTROLÜ
- OKSİJEN KONTROLÜ
>> ÜRÜNLERİN KALİTE ÖLÇÜMLERİ
- MEYVE SERTLİĞİ
- SUDA ÇÖZÜNÜR KURU MADDE
- ASİTLİK
- RENK
- ETİLEN
- SOLUNUM
- ACI BENEK POTANSİYELİ
- FİZYOLOJİK VE PATOLOJİK BOZULMALARIN TESPİTİ VE RAPORLANDIRMASI
>> SOĞUK HAVA DEPOSU PLAN – PROJE ÇİZİMİ
>> SATIŞ PLANLAMASI
>> ÜRÜN HASAT ZAMANININ BELİRLENMESİ
>> MEYVE VE SEBZELERDE HASAT ÖNCESİ VE SONRASI BÜYÜME VE GELİŞME DÜZENLEYİCİLERİN RUHSAT DENEMELERİ